EDEN Farm Workers

WC FARM WORKERS SPORT DAY 2016, SWELLENDAM, 30 ARPIL 2016

WC FARM WORKERS DAY 12 May 2018, Worcester

 

Worcester was the venue of the 2018 WC Farm Workers Sport Day - also the 10th Year Anniversary of this event! It was hosted by Cape Winelands. All 6 DSC Farm Workers teams competed on a friendly base in codes like rugby, netball, tug-o-war, dominoes and soccer. Reggie Dyssel (Eden) paid tribute to all role players that over the years promoted farm worker sport. The MEC of DCAS, Anroux Marais, were amongst the dignatories. The EDENSC were represented by Desmond Speelman and Dave van der Walt. The Oudtshoorn Municipality sponsored the Eden Team with T-shirts. Many thanks to Reggie Dyssel and Berti Hendriks for their uncompromised effort in promoting farm worker sport in Eden! EDENSC salute you!

 

 

WELBEDAGHT PLAASWERKER RUGBYDAG – 16 Junie 2018, Oudtshoorn

 

Die stof is Saterdag 16 Junie behoorlik opgeskop op Blue Bird Stadion op Welbedacht. 6 plaasspanne het mekaar die stryd aangesê om die wenner te bepaal.  In die finaal het Grootkraal met 25-9 met Welbedacht afgereken om as die kampioen gekroon te word. EDENSR se Dave van der Walt was daar en het net weer eens benadruk hoe belangrik die bevordering van plaaswerkersport is. Groot waardering word uitgespreek teenoor EDENSR wat finansieel bygedra het asook vir Reggie Dyssel en Berti Hendricks vir hulle ywer om plaaswerkersport te bevorder.

 


 
 
SWD CHEQUE HAND-OVER 2012

GROOT FINANSIËLE HULP VIR SWD SPORT FEDERASIES

Die Wes-Kaapse Minister van Kultuursake & Sport, Dr Ivan Meyer, het die af ...

Read More

 
 
© SWD Sport Council. All rights reserved. Developed by JCW Hosting